laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MKB REISMANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47067 23-02-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchise in reisadvies voor het MKB, met 740 franchisevestigingen wereldwijd kan zij gerekend worden tot de grootste reisorganisaties in de wereld Voor Nederland zijn wij voortdurend op zoek naar uitbreiding van het team van de bijna 30 franchisenemers. Zij richten zich primair op het midden- en kleinbedrijf.

De franchise is succesvol door het uitgebreide netwerk, de systemen en software. Alles is er op gericht om de productiviteit van de franchisenemer en zijn team zo hoog mogelijk te laten zijn. Er is veel aandacht voor het uitbouwen van kennis en vaardigheden van de ondernemers in de vorm van trainingen en cursussen.

De omvang, merk en lokale karakter zorgen ervoor dat de ondernemers uitstekende rendementen realiseren. De (omzet)ontwikkelingen zijn goed, er is potentieel en sprake van een beperkt risico.

Wij zoeken franchisenemers die relatiebouwers zijn, gevoel hebben voor commercie en goed kunnen luisteren. Vanzelfsprekend staan zaken als klantgerichtheid, service bij jou centraal en je beschikt je over voldoende middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren. Als zelfstandigondernemer ben je gedreven, ambitieus, praktisch, communicatief vaardig denk je op HBO denk- en werkniveau.

Neem contact met ons op als je interesse voldoende is gewekt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29