laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT-STEAKHOUSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46851 10-02-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Grenzend aan het Industriegebied van de gemeente Ridderkerk staat op de Ringdijk dit halfvrijstaande horecapand. Op 3 minuten loopafstand van het centrum van Ridderkerk, zeer goed te bereiken en met een ruime gratis parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. Het gezellige en schaduwrijke terras (80 zitplaatsen) en het sfeervol ingerichte
restaurant maken dat dit Lifestyle-Steakhouse zeer goed bezocht wordt door jong en oud, van formeel tot informeel en ga zo maar door.
Bij binnenkomst valt de gezellige lounge zithoek met open haard direct op. De grote bar met de halfopen keuken, het ruime zitgedeelte (75 zitplaatsen) van dit restaurant-steakhouse is zeer geliefd bij de
gasten. Gedurende de zomerse dagen is het goed vertoeven op het grote terras aan de voor-en zijkant van het restaurant-steakhouse, de zakelijke gasten van de omliggende bedrijven zien dit dan ook als Business meetingpoint bij uitstek.
Op maandag is dit restaurant gesloten en verder is het elke dag geopend vanaf 11.30 uur, de keuken sluit om 21.30 uur. Tevens is er een ruime bedrijfskeuken die van alle apparatuur voorzien is, met een uitstekende routing.
Dit komt doordat de bedrijfskeuken centraal in het pand gelegen is en er zomers via de zijgeveldeur direct de gasten bediend kunnen worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29