laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRAVELMANAGEMENT FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46805 08-02-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn reisadviseurs voor het MKB, wereldwijd actief en door ons verdienmodel minder afhankelijk van de grote partijen in de luchtvaart. In Nederland worden wij vertegenwoordigd door bijna 30 franchisenemers (wereldwijd door zo'n 740 in 42 landen). Wij richten ons primair op het midden- en kleinbedrijf.

Onze franchise is sterk door het uitgebreide netwerk met systemen en software die er op gericht zijn om de productiviteit van de ondernemer en zijn team zo hoog mogelijk te laten zijn. Daarnaast is er veel aandacht voor het uitbouwen van kennis en vaardigheden van de ondernemers in de vorm van trainingen en cursussen.

De ervaring, het merk en het lokale karakter maken dat de franchisenemers een uitstekend rendement realiseren. De ontwikkelingen in de branche zijn goed er is veel potentieel en sprake van een beperkt risico.

Voor de groei in 2010 zoeken wij franchisenemers die
relatiebouwers zijn, gevoel voor commercie hebben en goed kunnen lijsteren. Natuurlijk ben je klantgericht en je beschikt je over voldoende middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren. Als zelfstandigondernemer ben je gedreven, ambitieus, praktisch, communicatief vaardig denk je op HBO denk- en werkniveau.

Neem contact met ons op als je interesse voldoende is gewekt. Wij investeren graag in een gesprek om je uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29