laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLUSORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46804 01-02-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

De ondernemers die zich bij ons hebben aangesloten zijn stuk voor stuk de beste in hun vak. Zij worden daarbij geholpen door onze organisatie. Eenmaal onderdeel van ons team zorgen wij ervoor dat het aantal declareerbare uren hoog is. Wij en de aangesloten klusbedrijven groeien o.a. de de effici?nte samenwerking.

Bij ons ben je 100% ondernemer. Jouw vaardigheden i.c.m. met onze expertise beperkt het risico. Resultaat is een prima ondernemersinkomen. Wij helpen je bij de marketing, financiering en administratie. Daarnaast is er de voortdurende bewaking van kwaliteit. Scholing en opleiding zijn een integraal onderdeel van de samenwerking. Wij regelen de bus en begeleiden en bemiddelen bij eventuele klachten.

De franchisenemers die wij zoeken zijn positieve mensen. Je bent zelfstandig, hebt ervaring, affiniteit en/of opleiding nodig voor het werk en praat makkelijk met klanten. Ook ben je een vakman en je bent je ervan bewust dat de belangrijkste investering die je kunt doen energie, doorzettingsvermogen en vooral inzet zijn. De financi?le investering is niet hoog maar je moet wel over enige financi?le middelen beschikken om (een deel) van je bedrijf te kunnen financieren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29