laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DICHT BIJ DE KLANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46803 08-02-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze franchise hanteert als uitgangspunt dat wij zo dicht mogelijk bij de klant wil opereren. Door een slimme, lokale werving- en selectiemethodiek zijn wij in staat om snel een match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers in het MKB. Wij willen dit jaar nog groeien van 6 naar 10 vestigingen.

Voor de combinatie van de lokaal ondernemerschap en centrale ondersteuning zoeken wij (startende) ondernemers die een franchise willen beginnen op het gebied van ICT detachering.

Werkzaam in de ICT of geschoold daarin dan zou er een match mogeijk kunnen zijn. Als je een gesprekspartner kan zijn voor directies,commercieel bent,relaties kan bouwen en bovendien kan luisteren en analyseren dan komen we graag met je in contact.

Realiseer dat je voor de opbouw van je bedrijf ook financi?le middelen nodig hebt maar dat je daar voor terug een redabel concept krijgt met veel aandacht voor opleiding en begeleiding.

Oplossingen voor onze ondernemers zijn op maat gemaakt. We kennen b.v. een regeling waarbij je jouw team, bij de start van jouw onderneming, op onze loonlijst kunt zetten. Je loopt minder risico. Je kunt kan van huis uit beginnnen. Alles bij elkaar maakt dat je startkapitaal nog hebt. Wij helpen je met verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, je uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29