laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOSPITALITY UITRUSTING EN INRICHTINGSORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46667 15-02-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk Meer dan € 5.000.000 B.V.

omschrijving

De vennootschap betreft een paraplu van organisaties die binnen een groepstructuur volledig gericht is op projectinrichting, design- en ontwerp, fijn- en afbouw van interieuren en verkoop van operating supplies, equipement en accessoires en online procurement systemen voor de hospitallity markt. Ze heeft een internationaal netwerk opgebouwd in de horeca, retail, commercieel vastgoed en in de zorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Amsterdam en ze heeft vestigingen o.a.in het Midden oosten, Azie en USA.

Met diverse labels biedt de organisatie een one stop shop voor hospitalityorganisaties. Van ontwerp, realisatie van interieuren en renovatie projecten tot en met fijn- en afbouw van complexe verbouwingen en renovaties in de hospitality branche. Van produceren en leveren van diverse producten en accesoires voor de hospitalitybranche tot en met online inkoopapllicaties voor een gedegen inkoopmanagement voor dergelijke organisaties. Elk label betreft een eigen organisatie die nauw verbonden is met de groep en zodoende maximaal alle kennis kan benutten en delen.

De groep maakt meer dan 12 miljoen omzet per jaar en is winstgevend.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29