laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WORD JIJ D? MASTERFRANCHISER VOOR DEZE NIEUWE VORM VAN FITNESS?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46610 29-01-2010 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een compleet nieuwe vorm van fitness! Dit concept is ontwikkeld met een nieuw soort krachttraining, eigen trainingsapparatuur en zelfs een arts in de zaal. De ontwikkelaar wilde dat de aandacht gericht zou worden op de gezondheid van zijn klanten, en bedacht een formule waarbij alle randzaken weggelaten worden. Je zult hier dus geen sauna of harde muziek vinden, maar een schone en heldere ruimte, zonder stress, waar je in je eigen tempo kunt trainen.

Er zijn al meer dan 150 vestigingen in en buiten Europa, en het is dus een bewezen succesformule. Ook in Nederland is al een vestiging geopend. Om het concept verder over heel Nederland uit te rollen, zijn we op zoek naar een Masterfranchiser.

De mogelijkheden van deze Masterfranchiser als zakenpersoon en zijn of haar harde werk, zijn cruciaal voor het succes dat de formule in Nederland zal hebben. Het is essentieel dat u bijvoorbeeld onafhankelijk financieel advies inwint, voordat u een contract met ons tekent, of een entrance fee betaalt. Succesvolle Masterfranchisers in andere landen zijn bijvoorbeeld artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en zwaardere ondernemers.

Bent u die Masterfranchiser die in Nederland een succes gaat maken van deze formule? Of word u franchisepartner en opent u binnenkort uw eigen vestiging? Reageer snel!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29