laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRAAIE WOONBOERDERIJ MET CAMPING (50 KAMPEERPLAATSEN)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46541 27-01-2010 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Wilt u fraai vrijstaand wonen, direct aan de rand van een sfeervol Drents dorp, met een kleine camping? Dan is dit uw kans! Namens de eigenaar wordt namelijk vrijblijvend te koop aangeboden een volledig herbouwde en riante woonboerderij (bouwjaar 1997) met een kleine camping, gelegen op de grens van de provincies Drenthe en Groningen, aan de rand van een brinkdorp.

Wat de camping bijzonder maakt is haar groene ligging, in combinatie met een groot scala aan faciliteiten en mogelijkheden in de directe omgeving. Van belang hierbij is dat het bedrijf direct gelegen is aan het openlucht zwembad en naast een luxueuze Beautysauna. Dus dat wat de camping niet in haar eigen beheer heeft, kan ze wel bieden aan haar gasten!

Het aangebodene is gelegen op circa 1,85 hectare eigen grond en heeft kort samengevat betrekking op:

Een fraaie luxe woonboerderij met receptie. Deze woonboerderij is volledig herbouwd in 1997, heeft een woonoppervlakte van circa 250 m? en een totale inhoud van circa 800 m?. De woonboerderij beschikt op de begane grond onder andere over een zeer riante woonkamer (circa 55 m?) met een moderne luxe open keuken (diverse inbouwapparatuur, circa 20 m?), een bijkeuken, verder over 1 masterbedroom (26 m?), 2 kleinere slaapkamers (circa 10 en 11m?), een luxe en complete badkamer en een afzonderlijke receptie. Vloerverwarming ontbreekt uiteraard niet in deze luxe woonboerderij! Op de verdieping bevinden zich een royale overloop met een vide, een slaapkamer en een ruime bergruimte, welke mogelijkheden biedt voor extra slaapkamers;

Een fraaie, kleine groene camping met 42 ingerichte kampeerplaatsen (21 jaarplaatsen en 21 toeristische plaatsen). Er zijn daarbij voldoende uitbreidingsmogelijkheden op eigen terrein. Op grond van het Kampeerbeleid zijn er in totaal 72 kampeerplaatsen toegestaan! Wat het terrein bijzonder maakt, is dat het doorkruist wordt door de Matsloot. Dit is een sloot die het midden houdt tussen een zeer smalle uitloper van het Leekstermeer en een zeer breed kanaal;

Een vrijstaande stenen garage (voormalige cafetaria), welke gedekt is met pannen (oppervlakte circa 55 m?) en een vrijstaande werkplaats, opgetrokken in hout en gedekt met golfplaten (circa 50 m?). Verder 2 sanitairgebouwen, verspreid gelegen over het kampeerterrein. De sanitairgebouwen (beiden circa 20 m? groot) zijn in de jaren ?70 opgetrokken in steen en zijn door de huidige eigenaar in respectievelijk medio 1999 en 2005 gerenoveerd. En tenslotte een dubbel chalet, ter grootte van circa 80 m?.

De camping is met name geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor 55-plussers. Het bedrijf is jaarlijks geopend van 1 april tot 1 oktober en is aangesloten bij de branchevereniging de Vekabo.

NB. De huidige eigenaar heeft de horeca-activiteiten be?indigd. Bestemmingsplantechnisch is er echter nog wel een horecagelegenheid toegestaan!

Vraagprijs ? 825.000,-- k.k. Omzetindicatie ? 40.000,-- per jaar. Benodigd eigen vermogen circa ? 350.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29