laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AMBACHTELIJKE IJSSALON EN CHOCOLATERIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46517 10-08-2010 Detailhandel Food Levensmiddelendetailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Onze opdrachtgever, een sinds 1997 bewezen en succesvol franchiseformule, van ijssalons en chocolaterie?n. Waar hoge kwaliteit en exclusief ambachtelijk ijs en bonbons worden geproduceerd en verkocht aan een breed publiek, is voor een nieuw te openen vestiging in Amsterdam Z.O. op zoek naar een ondernemer die op franchisebasis een eigen ijssalon/ chocolaterie wil exploiteren.
De salons zijn door een goed vestigingsplaatsbeleid, het hele jaar open en winstgevend.

Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende, commerci?le, klant- en kwaliteit gerichte ondernemer met goede communicatieve vaardigheden. Natuurllijk heeft de juiste kandidaat financi?le middelen om (een deel van) de investering van zijn bedrijf te kunnen financieren.

De franchisegever biedt de ondernemers een bewezen en succesvol franchiseconcept, een degelijke opleiding en permanente begeleiding, een prima opstartbegeleiding, hulp bij verkrijging van de financiering, een prima ondernemersinkomen en nog veel meer.

Heeft u interesse ? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29