laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MANAGEMENTTRAININGSORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46428 21-01-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Nederland is internationaal geori?nteerd. Wij herbergen veel hoofdkantoren van internationale bedrijven. Zij zijn voor ons een belangrijke doelgroep.
Wij zijn ??n van de meest toonaangevende franchiseorganisaties op het gebied van management training in de wereld. Met zo'n 240 vestigingen wereldwijd behoren wij bovendien tot de grootste en willen nu ook in de Benelux ?cht doorbreken.
Onze formule is gespecialiseerd in het geven van salestrainingen op verschillende niveaus. De trainingen zijn zodanig opgezet, dat door een voordurende herhaling en versterking (reinforcement) van de informatie, wij bij deelnemers aan onze cursussen echte gedragsverandering teweeg kunnen brengen. Wij hebben met die aanpak al veel prijzen gewonnen en zijn ook in 2009 weer uitgeroepen tot de beste trainingsfranchise in de VS.
Wij zoeken voor Nederland franchisenemers.
Om succesvol met ons concept te kunnen zijn ben je gedreven en wil je ?cht zelfstandig ondernemen. Door affiniteit met management, mensen en sales zie je voor u zelf een toekomst als trainer en coach van verkopers, managers en directies. Je bent communicatief sterk en kan uitstekend met mensen omgaanen hen goed inspireren. Daarnaast bent een goed in luisteren, spreek je gemakkelijk in het openbaar en ben je een individualist die zich realiseert dat je onderdeel bent van een netwerk. Je beschikt over (voldoende) financi?le middelen om je franchise te kunnen financieren.
Wij bieden je een bewezen en succesvol concept, verzorgde materialen en een uitgebreid pakket aan ondersteuning, training en coaching. Het (markt) potentieel is groot en kunnen met goede ondernemers staat de markt veroveren. Het resultaat is een meer dan uitstekend ondernemersinkomen en veel plezier in het werk.
Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid om je, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29