laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PERSOONLIJKE LOKALE ICT EXPERTISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46361 19-01-2010 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij zijn een franchise die als uitgangspunt hanteert dat wij dicht bij de klant willen opereren. Veel ICT bedrijven cre?ren door hun grootte al gauw afstand tot de opdrachtgevers.
Wij leveren aan kleine en (middel) grote bedrijven, (semi) overheidsinstellingen interim ICT personeel. Door onze werving en selectiemethodiek zijn zij in staat om snel een match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij doet dit lokaal op franchisebasis. Nu nog in 6 vestigingenmaar willen dat snel laten uitgroeien naar 10 in 2010.

Wij zoeken daarvoor (beginnende) ondernemers die op franchisebasis een bedrijf willen starten dat andere ondernemingen helpt bij het invullen van hun ICT wensen. De combinatie van de lokale ondernemers en onze ondersteuning levert ons concept een rendabele combinatie op.

Als je ge?nteresseerd bent in ICT of misschien daar al werkzaam in bent en je bent actief en ambiteus dan zouden wij interessant voor je kunnen zijn. Wanneer dan ook nog een gesprekspartner kan zijn voor directies, een commerci?le relatiebouwer bent die kan luisteren en analyseren en je ICT in je achtergrond hebt dan zouden we graag met je in contact komen.

Je realiseert je bovendien dat voor de opbouw van je bedrijf je ook financi?le middelen nodig hebt. Wij stellen daar o.a. tegenover: een nauwkerig beschreven, bewezen en succesvol concept, veel aandacht voor opleiding en begeleiding, op basis van meer dan 10 jaar ervaring.

Door de individuele aanpak worden veel oplossingen op maat gemaakt voor individuele franchisenemers. Zo kennen wij een unieke regeling waarbij wij jouw personeel, bij de start van jouw onderneming, voor jou op onze loonlijst zetten. Je loopt dan nauwelijks risico. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal en de mogelijkheid van huis uit te beginnen maakt de instap aantrekkelijk.

Daarnaast zijn wij voortdurend actief bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel. Je wordt continue getraind in het gebruik van het relatie netwerk en wordt, waar nodig, wegwijs gemaakt in wervingsland.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, je uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29