laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ITALIAANS KOOK/EETWINKEL CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46360 19-01-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij zijn een franchiseconcept dat inspeelt op de trend naar Italiaans en gezond eten.

Onze franchise heeft de uitstraling van een winkel maar is veel meer dan dat. Wij bieden een assortiment van dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken. Daarnaast presenteren we een breed assortiment originele Italiaanse producten uit alle streken en biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te kunnen maken. Kortom, een kook- en eetwinkel op Italiaanse leest geschoeid! De winkel vormt 'slechts' de basis van het concept. Het unieke van het concept en de beleving komt pas echt tot zijn recht door door elementen als catering, kooklessen, clinics, kookclubs, wijncursussen etc.

De formule, procedures en uitstraling zijn tot in detail beschreven. We kunnen en zullen je intensief begeleiden en er is dus sprake van een grote slagingskans. Integraal onderdeel van ons concept zijn dan ook recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan.

We hebben nog niet echt veel vestigingen. In elk van de vestigingen is er echter sprake van een prima rendement. De ambitie is dan ook om het aantal vestigingen zo snel mogelijk te laten groeien.

Wij zoeken daarvoor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemers met een passie voor (Italiaans) eten. De juiste kandidaat heeft gevoel voor stijl, is een relatiebouwer, heeft gevoel voor commercie, luistert goed, denkt klantgericht en wil graag service leveren. Natuurlijk beschik je over voldoende financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren.
Je wordt 100% eigen ondernemer. Je bent dus gedreven, ambitieus, praktisch ingesteld en communicatief vaardig. Je beschikt over een MBO denk- en werkniveau en kan zelfstandig, zowel als in teamverband, opereren.
Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29