laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REISMANAGEMENTCONCEPT VOOR BEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46359 19-01-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De reisbranche is te verdelen in leisure en zakelijk. In het zakelijke segment is onze opdrachtgever actief.

Het betreft hier een wereldwijd actief (Canadees) franchiseconcept met bijna 30 franchisenemers in Nederland (wereldwijd 750 kantoren in 42 landen) die het reismanagement voor bedrijven organiseren. In Nederland betreft het vooral klanten in het midden- en kleinbedrijf.
De franchise kenmerkt zich door een sterk en uitgebreid netwerk. Hoewel de nadruk ligt op systemen en software is er sprake van professionele, operationele ondersteuning. Er wordt veel aandacht besteed aan de kennis en vaardigheden van de ondernemers in de vorm van trainingen en cursussen.

De kwalitatieve organisatie in combinatie met het merk en het lokale karakter zorgt ervoor dat de franchisenemers een uitstekend rendement realiseren. Ook is er gezien de ontwikkelingen in de branche veel potentieel en is er sprake van een beperkt risico.

Om in de groei in 2010 te kunnen voorzien zijn wij op zoek naar ondernemers die op basis van franchise een eigen bedrijf in de zakelijke reisbranche willen exploiteren.

De juiste kandidaat is een relatiebouwer, heeft gevoel voor commercie, luistert goed, denkt klantgericht en wil graag service leveren. Natuurlijk beschik je over voldoende financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren. Je wordt 100% eigen ondernemer. Je bent dus gedreven, ambitieus, praktisch ingesteld en communicatief vaardig. Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau en kan zelfstandig, zowel als in teamverband, opereren.

Neem contact met ons op als je interesse voldoende is gewekt. Wij investeren graag in een gesprek om je uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29