laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLUSORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46357 19-01-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

Wij zijn de beste klusorganisatie van Nederland, staan dus voor een hoge kwaliteit en zijn is op zoek naar mensen die klusondernemers zijn of willen worden. Als je je bij ons aansluit dan zorgen wij ervoor dat je je alleen met je "kernactiviteit" (klussen) hoeft bezig te huuden. Dat is de voornaamste reden waarom wij sterk groeien. Wij zijn een door een effici?nte en professionele oorganisatie die een landelijk netwerk van professionele klusbedrijven ondersteund.

Je wordt 100% eigen ondernemer. Door onze expertise en ambitie is er sprake van een beperkt risico. Wij zijn er van overtuigd dat we een meer dan succesvolle formule hebben neergezet waarin jij als ondernemer vooral jouw eigen ondernemerstalent en kennis in brengt. Een meer dan gemiddeld ondernemersinkomen is daarvan het resultaat.?Jij zelf bent bepalend voor het succes. Jouw talent bepaalt je succes?.

Wij helpen bij bij marketing, financiering en administratie. Veel belangrijker is echter nog dat wij voortdurend de kwaliteit bewaken en laten toenemen. Scholing en opleiding zijn een belangrijk deel van onze ondersteuning. Wij regelen de bus en begeleiden en bemiddelen bij eventuele klachten.

De kandidaat franchisenemers die wij zoeken zijn positieve mensen. Zij willen ?cht zelfstandig ondernemen. Door ervaring, affiniteit en/of opleiding heb je al de nodige kennis en vaardigheden. Uiteraard ben je communicatief vaardig. Je bent vooraleerst een vakman. De belangrijkste investering die je kunt doen is energie, doorzettingsvermogen en vooral inzet. Je beschikt dan ook over die mentaliteit en instelling.

Hoewel niet hoog, is er sprake van een investering. Je moet dus ook over enige financi?le middelen beschikken om (een deel) van je bedrijf te kunnen financieren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29