laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZELFBEDIENINGSBAKKERSWINKEL IN HILVERSUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46273 14-01-2010 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een simpel, maar intelligent concept dat al jaren zeer succesvol draait in Duitsland en Oostenrijk. Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met deze zelfbedieningsbakker, en de klanten zijn enthousiast. Ze waarderen de hoge kwaliteit van de producten, die de hele dag vers gebakken worden. Verder zijn ze zeer te spreken over het snelle zelfbedieningsconcept en last but not least: de scherpe prijzen!

Na de goede start in Nijmegen, zijn de cijfers van de vestiging in Amsterdam nog beter! Ook Hilversum heeft nu plek voor een winkel, en zoekt een enthousiaste franchiser.

Als franchisepartner kun je, door de ervaring van de franchisegever, rekenen op goede training en begeleiding bij het opzetten en runnen van je eigen winkel. Jij kunt je daardoor helemaal concentreren op je klanten, en ze voorzien van heerlijke verse broodjes, broden, koffie en meer.

Open jij je eigen bakkerswinkel en wil je zelf ook een heerlijk brood op de plank verdienen? Neem dan snel contact met ons op!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29