laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADVIESNETWERK IN KOSTENREDUCTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46114 05-01-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Engelse franchise organisatie levert al bijna 20 jaar zeer succesvol, op 'no-cure no-pay' basis, kleine en grote bedrijven en (semi) overheidsinstellingen gemiddeld 20% aan besparingen door een uitgekiende en unieke methodiek. Duizenden bedrijven zoals IKEA, Pioneer, TNT, Siemens, Shell en vele andere zijn intussen klant. Ook in Nederland kunnen we met ondertussen 17 consultants op vele successen bogen.

Wij zoeken ondernemers/consultants die op licentiebasis een eigen adviesbedrijf willen opzetten. Met meer dan 770 collega`s in 30 landen wereldwijd, die u graag ondersteunen, is geen project onmogelijk.

U bent de 40 gepasseerd en bent de juiste gesprekspartner voor directeur, DGA en/of CEO. U bent een commerci?le relatiebouwer die goed kan luisteren en analyseren, die cijfermatig sterk is. Uiteraard bent u klantgericht en een goede communicator.

Verder heeft u financi?le middelen om de aanloopkosten van uw bedrijf te kunnen financieren.

Wij bieden u onder andere een internationaal bewezen en succesvol concept met prima opleiding en begeleiding en een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29