laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EEN ONDERNEMER DIE HELPT BIJ GROEI VAN FRANCHISEORGANISATIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46101 04-01-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij zijn drie partners die succesvol zijn in het ondersteunen van de groei van franchiseorganisaties. Wij doen dit primair door onze ?core business?, het werven en selecteren van ondernemers. In combinatie daarmee adviseren wij de directies van de formules die wij vertegenwoordigen.

Onze ambitie, gecombineerd met een groeiend aantal klanten maakt dat wij voor Nederland en in Belgi? op zoek zijn naar een ervaren partner met kennis van de franchisemarkt. Ervaring in werving & selectie strekt tot aanbeveling.

Als zelfstandig partner doe je de werving en selectie voor je eigen klanten/formules en hebt daarbij de verantwoording over je eigen resultaten. Verder assisteer je bij de verdere professionalisering van ons dienstenpakket en verzorg je een deel aan de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers.

Wij zoeken mannen en vrouwen met relevante ervaring die ondernemer zijn of dat willen worden. Als jouw profiel bij ons past dan zoek je het avontuur en combineer je zelfstandigheid met teamwork. Je bent een sterke en evenwichtige persoonlijkheid die kans ziet om deuren geopend te krijgen en je bent voorzien van drive voor persoonlijk succes.

Wij zijn gevestigd in Midden-Nederland. De mogelijkheid om (deels) vanuit uw eigen woning te werken is aanwezig.

Mocht ons aanbod en het profiel je aanspreken en je dan ook nog beschikt over de nodige fondsen om de ambitie te financieren, dan komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29