laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMBINATIE VAN WINKEL, TRAITEUR & KOOKSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46092 04-01-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een bewezen en succesvol franchiseconcept dat inspeelt op de trend naar Italiaans en gezond eten.

De franchise biedt een assortiment dagverse producten als verse pasta?s en sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken. Daarnaast importeert de formule een breed assortiment originele Italiaanse producten uit alle streken en biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te verzorgen. Kortom, een kook- en eetwinkel op Italiaanse leest geschoeid! Om die beleving over te brengen zijn elementen als catering, kooklessen, clinics, kookclubs, wijncursussen etc. onderdeel van het concept.

De franchisegever biedt een tot in detail beschreven concept, intensieve opleiding en een grote slagingskans. Integraal onderdeel van het concept zijn dan ook recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan.

Het aantal vestigingen is (nog) beperkt. In elk van de vestigingen is er echter sprake van een prima rendement. De ambitie is dan ook om het aantal vestigingen zo snel mogelijk te laten groeien.

Wij zoeken daarvoor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemers met een passie voor (Italiaans) eten. De juiste kandidaat heeft gevoel voor stijl, weet met klanten om te gaan en is commercieel. Natuurlijk beschik je over financi?le middelen om je bedrijf te kunnen financieren.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, je uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29