laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN ZAKELIJK REIZEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46090 04-01-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Het MKB gaat weer op reis om opdrachten binnen te halen.

Onze opdrachtgever is een franchiseconcept met bijna 30 franchisenemers die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van reismanagement voor het MKB. Zij doet dat onder de vlag van een wereldwijde franchiseorganisatie (750 kantoren in 42 landen).

De organisatie levert naast een sterk en uniek netwerk, vooral software en operationele begeleiding. Er wordt veel aandacht besteed aan de operationele en bestuurlijke kennis van de ondernemers in de vorm van trainingen en cursussen.

De wereldwijde organisatie, samen met het merk en lokale ondernemen maakt de franchisenemers kunnen bogen op een goed rendement. Dit wordt versterkt door de mogelijkheid om te starten vanuit huis en het feit dat er veel groei potentieel is met een beperkt risico

Om in de groei verder te kunnen voorzien zijn we op zoek naar ondernemers die op basis van franchise hun eigen bedrijf willen exploiteren.

Wij zoeken gedreven, ambitieuze, praktisch ingestelde mensen met vaardigheid op het gebied van communicatie, een HBO denk- en werkniveau die bereid zijn om in teamverband te werken. De juiste kandidaat is een relatiebouwer, heeft gevoel voor commercie, luistert goed, denkt klantgericht en wil graag service leveren. Natuurlijk beschik je over voldoende financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren.

Neem contact met ons op al je interesse is gewekt. Wij investeren graag in een persoonlijk gesprek om je uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29