laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERMAARDE TRAININGSORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46088 04-01-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze client is ??n van de grootste en meest toonaangevende franchiseorganinisaties op trainingsgebied in de wereld. Zij heeft nu in de Benelux 4 franchisenemers waarvan er 2 actief zijn in Nederland. Het is een unieke formule die gespecialiseerd is in het geven van Salestrainingen. Zijn staan een aanpak voor waarbij zij de deelnemers aan de trainingen, door een voordurende herhaling en versterking (reinforcement) van de informatie, blijvende gedragsveranderingen bijbrengen. Zij zijn al een paar keer tot beste trainingsfranchise in de VS uitgeroepen.

Wij zoeken gedreven mensen, Mensen die ?cht zelfstandig willen ondernemen. Door affiniteit met mensen en sales zien zij voor zichzelf een toekomst als trainer en coach van verkopers, managers en directies (individueel en collectief). Uiteraard zijn zij communicatief sterk en kunnen zij goed met mensen omgaan. Maar bovenal kunnen zij inspireren. Je kunt goed luisteren, bent klantgericht, spreekt makkelijk in het openbaar en werkt graag samen in een netwerk. Vanzelfsprekend beschik je over financi?le middelen om uw bedrijf te kunnen financieren.

De Franchisegever biedt u o.a. een uitgekiend en succesvol concept, zeer verzorgde materialen en vanzelfsprekend uitgekiende training en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring bij de franchisegever. Daarnaast is het potentieel groot, de markt nadrukkelijk aanwezig en is er sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.

Mocht je interesse hebben gekregen neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid om je, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29