laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOOGWAARDIGE ICT DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46087 04-01-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

De vraag naar gekwalificeerd ICT personeel blijft onverminderd groot. Onze opdrachtgever levert aan kleine en grote bedrijven en (semi) overheidsinstellingen interim ICT personeel. Door hun werving en selectiemethodiek zijn zij in staat om snel een match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Zij doet dit op lokaal op franchisebasis in zes vestigingen. Dit aantal moet in 2010 uitgroeien naar minimaal 10.

Wij zoeken daarvoor ondernemers/consultants die als fracnhisebasis een bedrijf willen starten dat andere ondernemingen helpt bij het invullen van hun ICT wensen. Samen met de andere ondernemers in de organisatie en de ondersteuning van de franchisegever levert dit een rendabele combinatie op.

Als je ge?nteresseerd bent en bovendien een een actieve persoon bent dan zou je zomaar een goede kandidaat kunnen zijn. Als je de juiste gesprekspartner bent voor directies, een commerci?le relatiebouwer die goed kan luisteren en analyseren en en ICT in je achtergrond hebt dan zouden we graag met je in contact komen. Uiteraard ben je klantgericht en een goede communicator.

Verder heb je financi?le middelen om de aanloopkosten van uw bedrijf te kunnen financieren.

Wij bieden u onder andere:
Een nauwkerig beschreven, bewezen en succesvol concept, veel aandacht voor opleiding en begeleiding, op baisi van meer dan 10 jaar ervaring.

Door de individuele aanpak worden veel oplossingen op maat gemaakt voor de individuele franchisenemer. Zo kent de franchisegever een unieke regeling waarbij zij jouw personeel, bij de start van jouw onderneming) in dienst nemen. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal en de mogelijkheid van huis uit te beginnen maakt de instap aantrekkelijk.

Daarnaast bieden wij voortdurend actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel. Je wordt continue getraind in het slim gebruik van het relatie netwerk en wordt, indien nodig, wegwijs gemaakt in wervingsland.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, je uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
franchise | franchisepartner | ICT datachering

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29