laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERSHIP IN WERVING- EN SELECTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45926 19-12-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat zich succesvol gespecialiseerd heeft in het ondersteunen van franchiseorganisaties. Onze ?core business? is daarbij al 15 jaar werving & selectie. Daarnaast adviseren wij de directies van de formules die wij vertegenwoordigen.

Om onze groei in Nederland en in Belgi? verder te ondersteunen zoeken wij ervaren partners met kennis van werving & selectie en van de franchisemarkt.

U voert zelfstandig de werving en selectie voor uw eigen klanten/formules en heeft daarbij de verantwoording over uw eigen resultaten. Verder assisteert u bij de verdere professionalisering van ons dienstenpakket en neemt deel aan de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers.

Wij zoeken mannen en vrouwen met relevante ervaring die ondernemer zijn of dat graag willen worden en die over de fondsen beschikken om dat te realiseren. U zoekt het avontuur en combineert zelfstandigheid met teamwork. U bent een sterke en evenwichtige persoonlijkheid die kans ziet om deuren geopend te krijgen en uitgerust met een drive voor persoonlijk succes.

Wij zijn gevestigd in Midden-Nederland. De mogelijkheid om (deels) vanuit uw eigen woning te werken is aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29