laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE IN M&A PRAKTIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45856 03-06-2011 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een succesvolle bemiddelings BV op het gebied van bedrijfsopvolging, wil vanwege de gekozen strategie en de kansen in de markt in Nederland expanderen. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid aan om als zelfstandige partner aan deze uitbouw mede gestalte te geven. U neemt plaats in een goed funktionerende en collegiale maatschap van op dit moment 11 personen.

Wie zijn wij? Ons kantoor in Maartensdijk - de Bilt is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van bedrijven voor ondernemers. Wij leiden het gehele proces voor de ondernemer tot een succesvolle afsluiting bij de notaris en zelfs daarna (vermogensbeheer) De gezochte kandidaten dienen bij voorkeur een accountants- of fiscale achtergrond te hebben en liefst ook ervaring in de M&A praktijk. U bent al gestart met een eigen praktijk, en komt ons Centrum versterken met uw disciplines en ervaring. Na inwerkperiode opent u ons kantoor in Zuid of Noord Nederland, samen met reeds aanwezige partners voor die regio's.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetse profiel en mee willen werken in onze maatschap als zelfstandig ondernemer. Werken in een zakelijke omgeving is meer motiverend en effectiever dan een zolderkamer of garagekamer thuis. Wij zitten inmniddels in een prachtig monumentaal pand.

Ons devies is: "samen delen geeft veel synergie"


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29