laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


T.O.A. MULTIFUNCTIONEEL SPORTCENTRUM NOORD-DUITSLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45789 04-01-2011 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Activa / passiva transactie 5 - 10 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Multifunctioneel Sportcentrum in N-Duitsland: een bedrijf met een breed scale aan activiteiten: zo wordt er fitness en groepslessen gegeven, zijn er mogelijkheden voor het beoefenen van badminton en squash, is er een fullservice saunacentrum (zonder zwembad), een groot zonnencentrum, hebben ze een tweetal tennisbanen omgebouwd tot een kinderspeelparadijs en worden er feesten en partijen georganiseerd (er is een ruime keuken aanwezig). Hoewel het centrum is gelegen in het noorden van Duitsland, ca. 1,5 uur rijden van Groningen, ligt het eigendom en de dagelijkse leiding in handen van een Nederlanse familie.

De totale oppervlakte is ca. 6.500 m?, waarvan ca. 4.500 m? is bebouwd. Bij dat laatste bevinden zich ook drie appartementen, welke verhuurd kunnen worden, doch ook zelf bewoond. Verder zijn er opstallen voor o.a. opslag.

De verkoop vindt plaats o.b.v. een activatransactie, waarbij de onroerende zaken (grond en opstallen) en de onderneming wordt aangeboden.

Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29