laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONLINE GEZONDHEIDSMANAGEMENT / PREVENTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45777 25-06-2010 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

Post- startup met een uitontwikkelde, werkende module voor het in kaart brengen van de gezondheidstoestand van mensen/medewerkers.
Aan de hand van een online benaderbare, medisch en wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst wordt aan de hand van 5 tal gezondheidsdeelgebieden een beeld geschets van d? algehele gezondheidstoestand, het werkvermogen individuen, gericht op de kans op preventie van verzuim/uitval. Deze uitkomst, voorzien van aanbevelingen wordt individueel verstrekt door middel van een maatwerkrapport. Een overkoepelende samenvattende anonieme (bedrijfs- of afdelings) rapportage met beleidsadviezen wordt eveneens gegenereerd.

Het product is reeds bij een aantal relaties ingezet en operationeel en dient op een juiste manier verder in de markt te worden gepositioneerd en te worden vermarkt.

Gezocht wordt een ambitieuze Management Buy In kandidaat, maar voornamelijk een hands-on ONDERNEMER.

In overleg zijn de huidige aandeelhouders bereid een nader te bepalen percentage aandelen ter beschikking te stellen. De verdiensten voor de koper moeten komen uit het realiseren van resultaat binnen de onderneming.
Gezocht kwalificaties:
Commercieel, nuchtere hands-on mentaliteit, doener, creatief/ inventief, afmaker, financieel onderlegd, allround, ICT-minded, HR (icm medische) affiniteit, seniore uitstraling


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29