laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEOPTIMALISEERDE WEBWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45638 01-12-2009 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Profiel :
De webwinkel heeft een korte, al sinds 2001 geregistreerde, domeinnaam die goed past bij het geboden assortiment op het gebied van watersportartikelen.
De webwinkel is in februari 2009 gestart. Door organische zoekmachine optimalisatie, zonder betaling, presteert de webwinkel aantoonbaar veel beter dan de gemiddelde webwinkel. In korte tijd heeft deze webwinkel qua bezoekersaantallen en pageviews al haar concurrenten ingehaald.
De techniek van de webwinkel omvat onder andere alle gangbare betaalmodules, uitgebreide marketing tools en de mogelijkheid om databases te koppelen.

Performance :
Dankzij ca. 16.000 unieke bezoekers per maand, is dit jaar, in minder dan 10 maanden, al een omzet van ca. 100.000 Euro behaald. De behaalde brutomarge is gemiddeld ca. 35 %.

Propositie :
De exclusieve eigenaar heeft deze webwinkel als showcase voor zijn activiteiten op het gebied van e-commerce en internetmarketing opgezet.Het exploiteren van een webwinkel past niet binnen de activiteiten en ambities van de eigenaar. Daarom wordt gezocht naar een nieuwe partner met inkoopkanalen bij gerenommeerde watersportartikelen producenten en/of groothandels.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29