laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN AMBACHTELIJK IJS EN BONBONS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45611 30-11-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn voor nieuw te openen vestigingen in Amsterdam, Uitgeest en Spijkenisse, voor onze opdrachtgever op zoek naar gedreven en gemotiveerde franchiseondernemers. Onze opdrachtgever heeft een bewezen en succesvol franchiseformule van ijssalons waar hoge kwaliteit en exclusief ambachtelijk ijs en bonbons in eigen beheer worden geproduceerd en verkocht aan een breed publiek. Het concept is gericht op het leveren van kwalitaitief uistetekende producten, waar ondernemer en medewerkers klant-en servicegericht denken en handelen en gericht is op een herkenbare en krachtige merkuitstraling.

Het concept is er dan ook op gericht dat deze het gehele jaar door winstgevend zal zijn. Bent u zo'n gedreven en gemotiveerde persoonlijkheid, toe aan een nieuwe uitdaging in uw loopbaan, gepassioneerd kunnen zijn in alles wat met retail te maken heeft en met ijs en bonbons in het bijzonder, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29