laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISENEMERS GEZOCHT OMGEVING LEEUWARDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45610 25-01-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een uniek, slim en innovatief franchiseconcept op het gebied van administratie-advies met landelijke dekking, op zoek naar een franchiseondernemer die in Leeuwarden en omgeving een eigen administratie-advieskantoor wil beginnen. Onze opdrachtgever heeft reeds vele franchiseondernemers succesvol geholpen. Naast het voeren van alle werkzaamheden die een administratie-advieskantoor normaliter doet, is het concept tevens gericht op het willen zijn van een sparringpartner/controller voor uw opdrachtgever in het MKB. Het hebben van frequent contact wordt door uw opdrachtgever erg op prijs gesteld en maakt u de cijfers inzichtelijk en begrijpbaar en reikt u de management tools aan waarmee de gekozen doelstellingen op een verantwoorde wijze kunnen worden gerealiseerd.

Bent u zo'n gedreven adviseur, bent u HBO geschoold met idem dito werkervaring, communicatief sterk en bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw loopbaan dan wel dat u met uw bestaand kantoor binnen dit concept de velugels wilt uitslaan en spreekt dit concept u aan, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29