laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOKALE ICT DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45608 30-11-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Dit 100% Nederlandse bedrijf, levert al ruim 10 jaar zeer succesvol, aan kleine en grote bedrijven en (semi) overheidsinstellingen gemiddeld interem ICT personeel. Via een uitgekiende en unieke werving en selectiemethodiek. Honderden bedrijven zijn intussen klant van de huidige zes vestigingen .

Wij zoeken ondernemers/consultants die op licentiebasis een eigen adviesbedrijf in kostenreductie willen opzetten. Samen met de collega ondernemers en de ondersteuning van de franchisegever is geen project onmogelijk.

Je bent een actieve persoon en bent de juiste gesprekspartner voor directies. Je bent u een commerci?le relatiebouwer die goed kan luisteren en analyseren en hebt een ICT achtergrond. Uiteraard ben je klantgericht en een goede communicator.

Verder heb je financi?le middelen om de aanloopkosten van uw bedrijf te kunnen financieren.

Wij bieden u onder andere:
Een bewezen en succesvol concept, Prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring

Door de individuele aanpak worden veel oplossingen op maat gemaakt voor de individuele ondernemer. Zo kent de franchisegever ondermeer een unieke regeling waarbij zij uw personeel (bij de start) in dienst kan nemen. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal en de mogelijkheid van huis uit te beginnen maakt de instap aantrekkelijk.

Daarnaast bieden wij voortdurend actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel. U wordt voortdurend getraind in het slim gebruik van het relatie netwerk en wordt, indien nodig, wegwijs gemaakt in wervingsland.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29