laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN EXCLUSIEVE KASTEN MET DRAAI- EN SCHUIFDEUREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45594 01-04-2011 Detailhandel Non-Food Meubelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Het bedrijf levert complete kastwanden met diverse kastinterieurs naar keuze te voorzien van schuif, of draai, of vouwdeuren. Het exclusieve design en materialen worden betrokken van een bekende Nederlandse fabrikant, waarvoor de eigenaar het exclusieve dealerschap heeft voor de provincie Drenthe. Het dealerschap is op voordracht van de eigenaar overdraagbaar. Eventuele uitbreiding van het dealerschap is met de fabrikant bespreekbaar.

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand op een A1 locatie, centraal in Noord Nederland. Het pand beschikt over 2 showrooms, receptie en een werkplaats. De huur is overdraagbaar.

Het bedrijf kenmerkt zich als een low-cost en flexibele organisatie. De omzet fluctueert tussen ? 300.000 en ? 400.000, is winstgevend en heeft groeipotentieel. Naast de eigenaar zijn er 1,35 FTE werkzaam, waarvan 1 FTE in vast fulltime dienstverband

Het bedrijf wordt ter overname aangeboden wegens gezondheid redenen van de eigenaar. Er is geen opvolging binnen de directe omgeving aanwezig om het bedrijf succesvol voort te zetten.

De eigenaar is na overname beschikbaar voor een goede overdracht en bereid een deel van de koopsom achter te stellen.

Deze propositie is zeer geschikt voor personen die de stap naar het ondernemerschap willen maken vanwege de affiniteit met de activiteiten van het bedrijf, over financi?le middelen (kunnen) beschikken en een profiel hebben bestaande uit: ruimtelijk inzicht, probleemoplossend, 2 rechter handen, klantvriendelijk, creatief en commercieel ingesteld.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29