laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FULL SERVICE INTERNET PROVIDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45551 26-11-2009 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Internetbedrijf met ca. 165 langdurige, trouwe klanten die ??n of meer zaken afnemen als ADSL, domeinregistratie, webhosting, e-mail, eigen (.NET) CMS, website ontwikkeling en onderhoud.

Servers zijn voorzien van Microsoft 2008 server, Datacenter Edition.

Portfolio wordt aangeboden zonder 'overhead', dus met alleen de directe kosten. Geen huurlasten, geen personeelskosten. Overname BV is bespreekbaar. Huurovereenkomst kan desgewenst worden overgezet.

Voorkeur is, om de zaken als ??n geheel te verkopen aan een vergelijkbaar full-service internetbedrijf, liefst in de regio. Maar bij interesse in onderdelen, nodigen wij u ook zeker uit te reageren.

De zaak wordt aangeboden, omdat de eigenaar na 10 jaar zijn energie graag in zijn andere werkmaatschappij wil gaan stoppen. Hij is echter bereid om de overgangsfase met zorg te begeleiden.

Overname is zeer interessant voor gevestigde internetburo's die, zonder veel risico, schaalvergroting zoeken. Daarnaast is er, door synergie en vermoedelijk met weinig effort, extra resultaat te boeken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29