laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOUNGE-BAR ROTTERDAM WESTBLAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45521 22-05-2010 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

In het centrum van Rotterdam hebben wij een lounge-bar te koop met 24 uurs-vergunning. Het bedrijf is gelegen aan de Westblaak midden in het uitgaansgebied van o.a. de Witte de Withstraat, Schiedamsevest, Hartmanstraat, Lijnbaan, Koopgoot en de Binnenweg. Het is gelegen op een plein met de Rotterdamse Skatebaan; rondom zijn er hoofdzakelijk kantoren en winkels gevestigd zodat er voor omwonenden geen of weinig geluidsoverlast is. De locatie kan zowel in de huidige vorm worden voortgezet, maar is ook een goede locatie voor detailhandel, fastfood, Grand-Caf?, cafetaria. Kortom er zijn vele mogelijkheden, mede omdat het centraal ligt, er een grote parkeergarage op loopafstand is en men ook in de nabije omgeving kan parkeren.

Het bedrijf is geopend vanaf donderdag tot zondag met allerlei feesten en After party?s. Op de begane grond is de dansvloer en zijn de bars gevestigd; op het entresol zijn de loungebanken waar je een kijk op de dansvloer hebt. In de kelder zijn de W.C.?s, twee VIP-rooms en ook de keuken, welke op dit moment niet gebruikt wordt, maar dient als opslag. Rondom het gebouw zijn er terrasmogelijkheden tot 80 m2; men kan zowel in de zon als uit de zon gebruik maken van het terras.

Rotterdam heeft veel evenementen, zoals de Bavariarace, Skatetocht, de Rotterdam Marathon, de Havendagen en dit jaar was de Tour de France. Uiteraard zijn er dan veel bezoekers en waar de mensen zijn is er handel.

Vrij van brouwerij / 23-uursvergunning / Huidige huur: 7.500 / Geen overname van personeel / Omzet op aanvraag


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29