laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUWE LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45442 20-11-2009 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een bewezen en succesvol franchiseconcept. Het speelt in op de trend naar Italiaans en gezond eten.
Zij is specifiek voor Amsterdam op zoek naar een sterke ondernemer. De franchisegever heeft een prima locatie op het oog en wil deze op niet al te lange termijn betrekken. Wij zoeken daarvoor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) eten. De juiste kandidaat heeft gevoel voor stijl, weet met klanten om te gaan en is commercieel. Natuurlijk heeft hij/zij financi?le middelen om (een deel van) zijn/haar bedrijf te kunnen financieren.
De franchise biedt een assortiment dagverse producten als verse pasta?s en sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken. Daarnaast importeert de formule een breed assortiment originele Italiaanse producten uit alle streken en biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te verzorgen. Kortom, een kook- en eetwinkel op Italiaanse leest geschoeid! Om die beleving over te brengen zijn elementen als catering, kooklessen, clinics, kookclubs, wijncursussen etc. onderdeel van het concept.
De franchisegever biedt een tot in detail beschreven concept, intensieve opleiding en een grote slagingskans.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
franchise | italiaans | catering | eetwinkel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29