laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ICT DIENSTVERLENER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45441 20-11-2009 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Met het dit concept detacheren franchisenemers, vanuit regionale vestigingen, ICT specialisten. Dit betekent dat zij dicht bij de opdrachtgevers zitten. Dit betekent een persoonlijker contact en meer flexibiliteit. Het gaat om een jonge, ambitieuze organisatie met prima ondersteuning. Door de individuele aanpak worden veel oplossingen op maat gemaakt voor de individuele ondernemer. Zo kent de franchisegever ondermeer een unieke regeling waarbij zij uw personeel (bij de start) in dienst kan nemen. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal en de mogelijkheid van huis uit te beginnen maakt de instap aantrekkelijk.

Daarnaast bieden wij voortdurend actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel. U wordt voortdurend getraind in het slim gebruik van het relatie netwerk en wordt, indien nodig, wegwijs gemaakt in wervingsland. De oprichters en directie werken zelf in de praktijk en kennen deze als geen ander. Afhankelijk van uw inzet en vaardigheden is er sprake van een prima bedrijfsresultaat.

Wij zoeken kandidaten met ervaring in de ICT die ambitieus, leergierig, communicatief, flexibel en commercieel zijn. Bent u een netwerker en beschikt u over enig startkapitaal dan willen we graag met u in contact komen.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
ICT | detachering | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29