laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REISBUREAU IN ZAKELIJKE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45439 20-11-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever ziet haar marktaandeel toenemen en wil daarvan gebruik maken om ook het aantal locaties en franchisenemers ook te laten groeien. Nu al verzorgen 27 franchisenemers met deze formule het reismanagement voor veel MKB?rs. Zij doen dat onder de vlag van een mondiale franchise (750 kantoren in 42 landen) die hen sterk en uniek netwerk, software en veel operationele begeleiding biedt. Daarnaast heeft de organisatie veel te bieden op het gebied van (aanvangs)trainingen en cursussen. Door de omvang van de franchisegever in combinatie met een sterk merk en lokaal ondernemerschap is er een uniek combinatie ontstaan. Bij vrijwel alle bestaande ondernemers is dan ook sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.

Wij zoeken ondernemers die dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, goed kunnen netwerken, zelfstandig zijn en beschikken over doorzettingsvermogen, professionalisme over de financi?le middelen om (een deel van) zijn/haar bedrijf te kunnen financieren.
Affiniteit wel maar ervaring in de reisbranche, is niet vereist. Voor 2010 zijn wij nog op zoek naar minimaal 4 ondernemers.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29