laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DELICATESSE TRAITEUR OP ITALIAANSE LEEST

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45437 20-11-2009 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Pasta Fresh Shop
Onze opdrachtgever is een jong maar bewezen en succesvol franchiseconcept. Het speelt in op de trend naar Italiaans en gezond eten. De formule biedt een assortiment dagverse producten als verse pasta?s en sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keukens. Daarnaast importeert de formule een breed assortiment originele Italiaanse producten uit alle streken en biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te verzorgen. Kortom, een kook- en eetwinkel op Italiaanse leest geschoeid!

Aangevuld met elementen als catering, kooklessen, clinics, kookclubs, wijncursussen en proeverijen vormt het de basis voor een succesvol bedrijf.

Franchisegever biedt een tot in detail beschreven product, intensieve opleiding en een grote slagingskans. Zij heeft het oog laten vallen op een uitstekende locatie in Amsterdam. Daarvoor zoeken wij nu een gedreven, ambitieuze, pragmatische en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) eten. De juiste kandidaat heeft gevoel voor stijl, weet met klanten om te gaan en is commercieel. Natuurlijk heeft hij/zij financi?le middelen om (een deel van) zijn/haar bedrijf te kunnen financieren.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
traiteur | delicatesse | catering | bedrijfsovername

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29