laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERNE ITALIAANSE DELICATESSENWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45379 17-11-2009 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtever is gevestigd op uitstekende zichtlocatie in het oude centrum van Voorburg en maakt deel uit van een jong franchiseconcept.
Het betreft hier een succesvol franchiseconcept. Naast een prima opleiding en (opstart) begeleiding, speelt de formule, in op de trend naar Italiaans en gezond eten. De formule biedt een assortiment dagverse producten als verse pasta?s en sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keukens. Daarnaast importeert de formule een breed assortiment originele Italiaanse producten uit alle streken en biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te verzorgen. Kortom, een kook- en eetwinkel op Italiaanse leest geschoeid!

De winkel bestaat sinds maart ?08 en verzorgd ook catering voor priv?- en bedrijfsfeesten. De basis is gelegd voor een succesvol bedrijf dat verder uit te bouwen is met activiteiten zoals kooklessen, clinics, kookclubs, wijncursussen en proeverijen. Dit stimuleren de verkoop en maakt de u als ondernemer zichtbaar in de gemeenschap waar u deel van uit maakt.
Wij zoeken een gedreven, ambitieus, pragmatisch en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) eten. De juiste kandidaat heeft gevoel voor stijl, weet met klanten om te gaan en is commercieel. Natuurlijk heeft hij/zij financi?le middelen om (een deel van) zijn/haar bedrijf te kunnen financieren.

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29