laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


START UW EIGEN ADMINISTRATIE-ADVIESKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45222 09-11-2009 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een bewezen en succesvol administratie-advieskantoor met een landelijke dekking, is voor de regio Eindhoven op zoek naar een gedreven en gemotiveerde franchiseondernemer. Het concept is gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller ten behoeve van uw opdrachtgever in het MKB. U maakt de cijfers inzichtelijk voor uw opdrachtgever en reikt hem of haar de tools aan waarmee hij of zij zijn of haar doelstellingen weet te realiseren. U biedt uw diensten aan tegen een concurrerend transparant maandabonnement hetgeen binnen het MKB zeer gewaardeerd wordt.

Bent u een gedreven en gemotiveerde ondernemer of bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw loopbaan en heeft het zelfstandig ondernemer zijn u altijd al getrokken, bent u HBO geschoold en vindt u klantgericht denken de normaalste zaak van de wereld en spreekt het bovengenoemd concept u aan, neem dan contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid u uitgebreid te informeren omtrent de mogelijkheden in deze


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29