laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FUNDMANAGER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45208 09-11-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een succesvolle participatiemaatschappij zoekt voor een nieuw op te zetten investeringsfonds een fundmanager. De fundmanager is actief betrokken bij het selecteren (onder andere due diligence) van investeringsmogelijkheden en vervult na de investering de financi?le directiefunctie in de bedrijven. Verwacht wordt dat de fundmanager zelf mede investeert in het fonds (? 100.000 tot ? 200.000).

De fundmanager start met een laag vast basissalaris. Naarmate het fonds inkomsten genereert uit vergoeding voor directiefuncties en advieswerk zal de managementvergoeding toenemen.
De financi?le opbrengsten zullen verder vooral komen uit succesvolle exits van investeringen vanwege de carried interest die de fundmanager heeft.

De kandidaat beschikt over een academisch denk- en werkniveau en heeft bij voorkeur een Master Bedrijfseconomie aangevuld met bijvoorbeeld een opleiding tot Register Controler (RC) of Chartered Financial Analyst (CFA).

De Fundmanager heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld financieel directeur/controller van MKB bedrijven. Ook is hij/zij actief betrokken geweest bij zware herstructureringen en heeft de kandidaat aanwijsbare ervaring met het financieel doorlichten van bedrijven en het effici?nt genereren van management informatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29