laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTYCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45132 04-11-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Dit partycentrum is gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Gorinchem. Op een afstand van 50 meter van dit partycentrum zijn er op het kazerneplein ongeveer 350 overdekte parkeerplaatsen welke na 18.00 uur gratis zijn (behalve op koopavond). De huidige eigenaar heeft dit partycentrum in 2006 compleet opnieuw ingericht. De verschillende ruimtes zijn voorzien van mooie hoge plafonds wat uitstekend overeenkomt met de buitenzijde van het pand. Tevens zou dit horecabedrijf ook zeer geschikt zijn voor de exploitatie van een caf?-grandcaf?-restaurant met zaalruimte(s) gezien het feit dat Vroom & Dreesman naast dit pand gevestigd is. De twee ruimtes kunnen omgevormd worden als een grote ruimte van ongeveer 200 m?. Het pand is conform de wettelijke eisen van dit moment geluidsge?soleerd en is vanwege zijn ligging als hoekpand uitstekend bereikbaar. De historische gevel met de markiezen valt direct op in de omgeving een vormt een eenheid met het interieur. De bovengelegen (6-kamer) woning is op dit moment gedeeltelijk onderverhuurd met een maandelijkse opbrengst van ongeveer ? 1.150,00 per maand, maar kan vrij worden opgeleverd. mogelijkheid tot overname registergoed is bespreekbaar.


Over de gemeente:
Gorinchem is een bijzondere vestingstad aan twee rivieren: de Merwede en de Linge. de stad kent een roerig verleden en was vroeger een belangrijk centrum van visserij, markten en handel. Fraaie monumenten, waaronder de vestingwallen, zijn hiervan nog stille getuigen.
Samen met de vestingen Woudrichem en Slot Loevestein vormt Gorinchem de vestingdriehoek. Zo kunt u op ??n dag drie provincies bezoeken, 600 jaar geschiedenis beleven en twee rivieren bevaren rond de Hollandse waterlinie. Gorinchem heeft ongeveer 35.000 inwoners waarvan 25.000 in de leeftijd van 20 tot 70 jaar vallen, wat de doelgroep is van dit partycentrum m.b.t. bruiloften, feesten en verjaardagen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29