laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN DE ZAKELIJKE REISBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45073 10-11-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het gaat om een reisorganisatie wiens marktaandeel groeit. Zij is gespecialiseerd in de zakelijke markt. De onderneming heeft nu in Nederland 27 kantoren en staat op het punt er nog meer te openen. Het marktaandeel neemt toe o.a. door de persoonlijke wijze waarop de ondernemers van Uniglobe het reismanagement voor hun klanten in het MKB verzorgen. Deze wereldwijde organisatie (750 kantoren in 42 landen) biedt met steun van een sterk lokaal team een uniek netwerk, software en veel operationele begeleiding. Daarnaast heeft de organisatie veel te bieden op het gebied van (aanvangs)trainingen en cursussen. Door de omvang van onze opdrachtgever in combinatie met een sterkt meris er sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.

Het profiel van kandidaten die wij zoeken is eenvoudig; (startende) ondernemers, dienstverleners die kunnen netwerken, zelfstandigheid zijn en beschikken over doorzettingsvermogen, professionalisme en startkapitaal. Ervaring in de reisbranche is niet vereist. Voor 2010 zijn wij op zoek naar minimaal 5 ondernemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29