laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEERDERHEIDSBELANG IN PRODUCTIEBEDRIJF AANGEBODEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44897 23-10-2009 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Producent van communicatie-uitingen. Produceert eindproducten met hoge toegevoegde waarde.

De wensen van de (deels internationale) klanten staan centraal. De onderneming heeft een representatief kantoor, productielocatie en magazijn. De onderneming heeft een eigen verkoopbuitendienst, verkoopbinnendienst, productieapparaat en eigen monteurs.

De huidige DGA is op zoek naar een jonge, enthousiaste, hands-on ondernemer. Een krachtige en energierijke motivator die door zijn bewezen ervaring de rol van algemeen directeur op zich neemt. Commerci?le slagkracht is in de onderneming aanwezig. Affiniteit met en begrip van productie van communicatie uitingen is een pre.

De onderneming heeft in 2009 de omzet terug zien lopen en heeft daarop adequaat gereageerd. De ondernemer wil de onderneming samen met de gezochte participant verder uitbouwen, kansen daartoe zijn aanwezig. Hij is bereid om een meerderheidsaandeel in de onderneming over te dragen. De participant dient risicodragend kapitaal in te kunnen brengen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29