laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REISBUREAU IN ZAKELIJKE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44844 20-10-2009 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze grote reisorganisatie is gespecialiseerd in de zakelijke markt. De onderneming heeft nu in Nederland 27 kantoren. Het marktaandeel neemt toe o.a. door d epersoonlijke wijze waarop de ondernemers van Uniglobe het reismanagement voor hun klanten in het MKB verzorgen. Deze wereldwijde organisatie (700 kantoren in 40 landen) biedt met steun van een sterk lokaal team een uniek netwerk, software en veel operationele begeleiding. Daarnaast heeft de organisatie veel te bieden op het gebied van (aanvangs)trainingen en cursussen. De uitstekende inkoop en daarmee gepaard gaande marges leveren een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.

Het profiel van kandidaten die wij zoeken is eenvoudig; (startende) ondernemers, dienstverleners die kunnen netwerken, zelfstandigheid zijn en beschikken over doorzettingsvermogen, professionalisme en startkapitaal. Ervaring in de reisbranche is niet vereist. Er is nog ruimte voor 2 ondernemers voor het einde van 2009.

Tags (trefwoorden)
reisorganisatie | reisbureau | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29