laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ICT DETACHERING FORMULE OP FRANCHISEBASIS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44559 12-10-2009 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

Deze formule detacheert op project basis ICT specialisten. De exploitatie gebeurt door franchisenemers vanuit regionale vestigingen. Dit betekent dat zij dicht bij de opdrachtgevers zitten en flexibel zijn. Zij lossen problemen op voor hun opdrachtgevers waardoor deze nog succesvoller worden. Ruim een kwart van de ondernemingen uit de top 100 is al klant.

De franchisegever heeft zijn ondersteuning goed voor elkaar. Op basis van de behoefte van u als ondernemer, wordt gezocht naar de meest passende oplossingen. Zo kent zij ondermeer een unieke regeling waarin zij de opstartfinanciering voor personeel haar rekening neemt. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal maakt de instap laagdrempelig. Actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel zijn andere voorbeelden van de ondersteuning.

Franchisenemers worden voortdurend getraind in het slim gebruik van het relatie netwerk en worden, indien nodig, wegwijs gemaakt in wervingsland. Er wordt optimaal gebruikt gemaakt van informatiesystemen, leads, marktinformatie en PR.

Ideale kandidaten voor ??n van de vestigingen die de komende maanden zal worden geopend, hebben ervaring in de ICT en/of detacheringbranche. Kernwaardes zijn verder ambitieus, leergierig, communicatief, flexibel en commercieel. Bent u een netwerker en beschikt u over enig startkapitaal dan willen we graag met u in contact komen.

Tags (trefwoorden)
ICT | detachering | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29