laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CHINEES - INDISCH SPEC. RESTAURANT TE VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44391 28-09-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Specialiteiten restaurant in Vlissingen is onder andere bekend om zijn maritieme uitstraling en de schitterende boulevard, waar de scheepvaart op een steenworp afstand van de kust passeert. Ook kent deze stad een diversiteit aan winkels en uitgaansmogelijkheden, die een grote aantrekkingskracht heeft op de vele toeristen die deze stad jaarlijks bezoeken. Ook de locale bevolking weet deze levendige havenstad te vinden, waar regelmatig verscheidene festiviteiten worden georganiseerd.

Op A-locatie, midden in het winkelgebied gelegen restaurant bedrijf dat uitkijkt over de Kleine Markt. Dit object is gesitueerd aan het begin van een overdekte passage, waar veel zakelijk en winkelend publiek passeert. Dit Oosterse restaurant beschikt over 60 zitplaatsen in het restaurant gedeelte op de begane grond en nog eens 40 plaatsen op de 1e verdieping. Tevens is er een terras met 24 zitplaatsen. Er is een grote (boven) woning beschikbaar. Deze woning beschikt onder andere over een woonkamer, 2 badkamers, 8 slaapkamers en een dakterras.Momenteel is dit bedrijf in gebruik als Chinees-Indisch specialiteiten restaurant, echter gezien de locatie is het voor veel andere horecaformules geschikt.Geen verplichtingen.

Vraagprijs inventaris en Goodwill: ? 99.000,- K.K.Huur O.G.: ca. ? 2.835,- per maand (inclusief bovenwoning)

Tags (trefwoorden)
bedrijf kopen | restaurant | chinees | indisch | vlissingen

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29