laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN VOLLEDIGE SYSTEMEN VOOR TOEGANGSBEHEER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44365 28-09-2009 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De onderneming (B.V.) levert volledig in-house ontwikkelde systemen voor toegangsbeheer en de productie van diverse toegangs- en identiteitspassen voor de meest uiteenlopende toepassingen met betrekking tot controle en registratie doeleinden. Daarnaast levert de onderneming gelijktijdig, zowel als aanvulling op de verkoop van de systemen als apart, een uitgebreid dienstenpakket

De onderneming is gevestigd in Midden Nederland. Het bedrijfspand wordt gehuurd. De onderneming is niet aan de locatie gebonden en eventueel verplaatsbaar.

De afzet vindt plaats aan een uitgebreid klantenbestand, zoals ministeries, ziekenhuizen, grote dienstverlenende- en industri?le organisaties.

De onderneming kenmerkt zich als een low-cost en flexibele organisatie, is winstgevend en heeft groeipotentieel. Naast de DGA zijn er 1,4 FTE werkzaam.

Reden van verkoop is dat de eigenaar met pensioen wenst te gaan. Ter verkoop wordt aangeboden 100% van de aandelen. De ondermening is verkoopklaar en kan op korte termijn worden overgedragen.

Zowel voor MBI kandidaten als ondernemingen die zich richten op een aantal gelijke disciplines en die uitbreiding zoeken in de bedrijfsactiviteiten;


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29