laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOLLE REISORGANISATIE GERICHT OP ZAKELIJKE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44356 28-09-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

FDB heeft als expertise het samenbrengen van (startende) ondernemers en franchiseorganisaties. Een van onze cli?nten is een internationale reisorganisatie, gespecialiseerd in de zakelijke markt, waarvan het marktaandeel sterk groeit. Zij doet dit o.a. door schaalgrootte maar vooral ook de persoonlijke inzet van de franchisenemers. Ondanks lastige marktomstandigheden floreren de 27 vestigingen in Nederland. Juist nu de markt aantrekt wil onze cli?nt het marktaandeel versneld nog verder vergroten. Wij zoeken daarvoor 4 ondernemers die nog in 2009 als partner daar onderdeel van willen zijn. Ons concept bestaat, naast een goed beschreven systeem, uit een groot, uniek netwerk, software en operationele ondersteuning. Een meer dan uitstekend ondernemersinkomen en grote slagingskans zijn daar het gevolg van. Het concept biedt door het hele land volop kansen voor startende zowel als ervaren ondernemers.

Om succesvol te kunnen zijn bent u een goede commerci?le, klant- en servicegerichte relatiebouwer die vanzelfsprekend beschikt over eigen vermogen om een deel van het eigen bedrijf te kunnen financieren maar ook over een ondernemend karakter en ambitie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29