laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEWEGINGSSTUDIO (MINIMALE INVESTERING)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43985 11-09-2009 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Verkoper biedt u een unieke kans om met een minimale investering een vliegende start als ondernemer te realiseren. De overname betreft een goed lopende bewegingsstudio, die zich voor een belangrijk deel richt op elders vaak vergeten doelgroepen, zoals vrouwen, ouderen en mensen met een medische beperking.

De studio (150 m2) is gelegen in het centrum van een stad in midden / oost Nederland. Zij biedt haar leden diverse (groeps)lessen zoals Pilates, Slenderen, BBB, Yoga en massages. Er zijn vier parttime medewerksters in dienst. Daarnaast wordt er gewerkt met freelancers. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan centraal.

De studio is gevestigd in een huurpand en is goed bereikbaar. De onderneming heeft regionaal al vele jaren een goede naam. Er heeft recent een reorganisatie plaatsgevonden met als resultaat een schone en effici?nte onderneming. De onderneming opereert onafhankelijk van de eigenaar en kan dus ook daarom eenvoudig worden overgenomen. Het betreft een activatransactie waarbij alleen wordt betaald voor de over te nemen inventaris en recente investeringen. U betaalt dus geen goodwill!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29