laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REISORGANISATIE VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43933 08-09-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze cli?nt is een reisorganisatie dat zich gespecialiseerd heeft in de zakelijke markt. Door de schaalgrootte van 750 kantoren wereldwijd biedt zij haar klanten veel voordelen. Ondanks de lastige marktomstandigheden floreren de 27 vestigingen in Nederland uitstekend. Nu de markt het dal voorbij is wil onze cli?nt het marktaandeel versneld verder uit bouwen. Wij zoeken daarvoor 4 ondernemers die in 2009 als partner daar een bijdrage aan willen leveren. Ons franchiseconcept bestaat, naast een goed beschreven systeem, uit een uniek netwerk en software. De franchisegever bewijst zich wereldwijd door continue begeleiding en ondersteuning van haar ondernemers. Dit resulteert in een uitstekend ondernemersinkomen en grote slagingskans. Een deel hiervan laat zich verklaren door de zeer professionele opstartbegeleiding, opleiding en training.

Om succesvol te kunnen zijn bent u een goede commerci?le, klant- en servicegerichte relatiebouwer die vanzelfsprekend beschikt over eigen vermogen om een deel van het eigen bedrijf te kunnen financieren maar ook over een ondernemend karakter en ambitie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29