laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MACHINEFABRIEK (TOELEVERING MAAKINDUSTRIE)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43804 01-09-2009 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het betreft een onderneming met als kernactiviteit het het vervaardigen van producten voor de maakindustrie. Binnen de markt waarin de onderneming opereert heeft de onderneming met haar activiteiten een sterke positie weten te verwerven. De onderneming heeft de beschikking over een goed geoutilleerde fabriek en voldoende kennis waardoor diverse (complexe) bewerkingen uitgevoerd kunnen worden.

De onderneming biedt met haar activiteiten toegevoegde waarde door de verantwoordelijkheid van haar opdrachtgever over te nemen en een compleet project uit te voeren. Bij de uitvoering van een project wordt het projectmanagement door de onderneming uitgevoerd en is zij in staat het complete proces aan te bieden. Voor de uitvoering van dit proces heeft de onderneming drie afdelingen: machinefabriek, montage en engineering. Deze afdelingen werken samen in een compleet proces maar zijn tevens actief in afzonderlijke projecten.

De opdrachtgevers van de onderneming bestaan uit diverse industri?le ondernemingen.

De onderneming is gevestigd in het Oosten van Nederland

Deze onderneming maakt een stabiele groei door. In de afgelopen drie jaar is een omzetniveau gerealiseerd van gemiddeld ? 10 miljoen.

Voor deze onderneming zijn wij op zoek naar een kandidaat die samen met de huidige directeur de onderneming verder uit wil bouwen. Het geniet de voorkeur dat de kandidaat een focus heeft op markt/commercie (extern) of procesoptimalisatie (intern).

Voor de overname wordt een koopholdingconstructie beoogt waarbij de kandidaat 51% van de aandelen koopt. De kandidaat dient hiervoor over minimaal ? 500.000,- eigen middelen te beschikken. De huidige directeur en minderheidsaandeelhouder (MT lid) zullen de overige aandelen in de koopholding verwerven.

Tags (trefwoorden)
bedrijfsovername | machinefabriek

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29